Ekologiska hudvårdsprodukter i Uppsala

Ekologiska hudvårdsprodukter i Uppsala

Hej på er alla fina

Här i Uppsala har det öppnat en ny butik med bara ekologiska hudvårdsprodukter så idag efter jobbet ska jag gå dit och kolla. Jag älskar ju hudvårdsprodukter och försöker göra medvetna val och i de flesta fall välja ekologiska och eller veganska. Det finns ju en hel del att hitta på nätet och det är ju superbra tycker jag att det blir mer vanligt och att utbudet blir allt större. Det är ju för att efterfrågan ökar och det är verkligen bara positivt att människor vill göra bättre och medvetna val både för sin egen hälsa och för miljöns skull.

Jag kan nog erkänna att hudvårdsprodukter är en av mina största utgifter för jag testar olika nyheter och märken hela tiden. Jag blir ju så nyfiken och ibland är det jättebra produkter och ibland känner jag att det inte alls levde upp till förväntningarna. Då brukar jag se om min syster eller mamma vill ha produkterna, för de kanske tycker olika. Man har ju olika hudtyper och olika tycke och smak så de behöver ju inte tycka som jag. Ibland ger jag också bort till en vän och sen om de inte gillar så kan de ju slänga dem. Men ofta blir det också väldigt bra, men problemet är väl att jag köper nya snabbare än vad de hinner ta slut.

?Jag vet att det är onödigt men så mycket andra onödiga grejer lägger jag inte pengar på så då får hudvårdsprodukter vara min last och sämre laster kan man ju ha än så. NU är det snart dags att ta helg men jag hade så lugnt på jobbet nu sista stunden att jag kunde kika in och skriva ett inlägg. Hoppas ni har en helt fantastisk fredag och underbar helg. Kram på er!


Kommentarer är stängda.