Företagsmassage på vår arbetsplats i Kungälv

Företagsmassage på vår arbetsplats i Kungälv

Hej alla fina följare som läser min blogg så flitigt, tack vad glada ni gör mig!

På min arbetsplats i Kungälv har vi ni börjat få företagsmassage och det är verkligen en lyx. Vi har en tjej som kommer till oss en gång i veckan och så får man sätta upp sig om man vill ha en massage. Man får ju betala för det såklart men det är billigare än vanligt och så kan man ju ge kvittot till sin chef och använda sitt friskvårdsbidrag. Men även om man inte har det eller skulle ha använt upp det till annat, kanske ett träningskort på gym som många gjort, så är det ju smidigt att hon kommer till arbetsplatsen istället för att man ska till henne eller någon annanstans.

Det var vår friskvårdsgrupp på jobbet som kom med förslaget att vi skulle kolla upp möjligheten med företagsmassage efter att flera sagt att de i så fall skulle vara intresserade av att nyttja det. Den här gruppen är ett gott gäng som även bukar dela med sig av lite olika inspirationstips och försöker motivera oss alla till att röra på oss och sådant. Ibland sätter de upp tips på recept och ibland sätter de upp information om något lopp man kan anmäla sig till och springa. På somrarna har de ibland anordnat olika aktiviteter på lunchrasten ute på uteplatsen, så som kubb eller något annat.

?Folk brukar faktiskt vara positiva till det och det blir inte bara att man aktiverar sig utan det blir även en trivselgrej som skapar glädje och skratt bland oss allihop. De som är i den gruppen brukar varje år välja in någon ny om det är så att någon vill byta av, dels så att alla får chansen att vara med men också för att det inte ska kännas som en börda som blir ett evighetsprojekt om det är så att man en gång sagt ja och sen aldrig kommer ur det. Kanske detta kan inspirera dig att föreslå företagsmassage eller andra friskvårdsaktiviteter på din arbetsplats. Må gott!


Kommentarer är stängda.