Healing i Halmstad

Healing i Halmstad

God morgon och välkomna till mig här på min blogg, och det är roligt att ni har kommit hit för att läsa det här inlägget som ska handla om healing i Halmstad. Jag har haft en del problem med stress, och när jag blir stressad brukar jag få spänningsvärk i nacken och en tryckande känsla i huvudet. Jag har varit dålig på att ta hand om mig själv och jag har väl mest stoppat i mig ett par värktabletter och så har det varit bra med det. Nu har jag i alla fall blivit bättre på att vårda mig själv, och jag har vänt mig till ett företag för att få healing i Halmstad, ett företag som jag känner varit väldigt bra för mig att gå till och det är företaget Vidkranz Harmoni och Hälsa.

Det här är ett företag som sysslar med friskvård och det är så många bra saker det går att få hjälp med när man går dit. Att jag valde att få healing beror på att det var en på mitt jobb som berättade lite i förbifarten att hon hade blivit hjälpt genom healing, och sedan gick jag och funderade på i några dagar på om inte jag också egentligen borde se vad denna healing i Halmstad skulle kunna göra för mig. Efter ett par dagar beställde jag en tid till Vidkranz Harmoni och Hälsa och jag kände på en gång när jag kom till det här företaget att det låg en speciell atmosfär i luften som bara den var helande. Efter att jag fått healing kände jag en skillnad till det bättre på en gång. Det har ni gått en vecka sedan jag var där och jag har inte haft ont i nacken eller huvudet en enda gång sedan dess. 

Kommentarer är stängda.