Hjälp av en naprapat i Kungsbacka

Hjälp av en naprapat i Kungsbacka

Hej på er

Här i Kungsbacka skiner äntligen solen och jag tänkte jag ska ge en liten lägesrapport. Jag har ju de senaste dagarna haft väldigt ont i ryggen, det är besvär som kommer och går och som jag haft länge. Men igår var jag hos en naprapat och fick hjälp och det känns verkligen att det gjort skillnad.

Jag fick tips av en kompis jag tränar med som går hos en naprapat regelbundet att kontakta denna och det är jag glad att jag gjorde. Det dumma är bara att man ofta, eller jag gör i alla fall det, väntar alldeles för länge med att söka hjälp. Man går så länge med besvären att de hinner bli så mycket värre än om du gått för att få behandling tidigare. En naprapat kan hjälpa dig som har besvär med muskler och leder. Det kan vara när du behöver rehabilitering efter en skada eller om du har besvär av andra orsaker. Huvudvärk kan bero på låsningar i kroppen eller du kanske har råkat ut för tennisarmbåge eller golfarmbåge då kan också en naprapat ha metoder för att behandla det. De kan även hjälpa dig att ge dig olika program för att komma tillrätta med störningar i rörelseapparaten.

Om man inte bor i Kungsbacka så finns det ju het säkert någon duktig just där du bor. Jag tycker det känns bra när man får en personlig rekommendation, men det är ju ganska enkelt idag. Nu kan man ju lägga ut en fråga på Facebook eller Instagram bland vänner och bekanta och be om rekommendationer, då är det nästan alltid någon som känner eller vet någon. Det är en väldigt bra sak med sociala medier tycker jag. Mycket annat kan väl gå att diskutera. Men jag mår i alla fall mycket bättre nu i ryggen och jag ska tillbaka en gång till i nästa vecka för att följa upp.

Jag önskar er en fin dag så hörs vi snart igen och kom ihåg att ta hand om er!


Kommentarer är stängda.