Massage i Mölnlycke

Massage i Mölnlycke

Hej på er i vårsolen

Visst är det så att man liksom vaknar till liv på ett annat sätt nu när det är ljusare! Men jag kan erkänna att vinterns mörker och kyla satt sig i kroppen. Därför har jag nu bokat massage hos en kvinna i Mölnlycke. Det ska bli så skönt att få hjälp att massera bort lite spänningar, stress och energier som samlat på i min kropp som inte gör mig gott. I perioder är jag bra på att komma iväg på sådant regelbundet men nu var det alldeles för längesen.

Det var min kollega som sa till mig att jag borde boka mig på en massage när hon såg hur jag satt och försökte massera mig själv om axlar och nacke. Vi har ju faktiskt friskvårdsbidrag som man kan använda och då är ju massage en toppengrej att använda det till. Där jag går kan man även boka ansiktsbehandlingar och gravid massage. Jag hade tur att få en tid redan i denna veckan men jag får kämpa på med mina spända axlar och nacke fram till torsdag. Men bara nu att veta att jag har en massage att se fram emot gör ju att man blir bättre till mods.

?Mölnlycke är inte så stort men finns i alla fall några olika massörer att välja mellan, men sen så hittar man ju sin favorit och då vill man ju inte gå till någon annan. Jag tycker det är viktigt att känna förtroende för den man går till och det gör jag hos min massör. Jag känner mig alltid väldigt välkommen och omhändertagen. Kanske jag ska ta ett varmt bad i kväll för att släppa på lite stress och försöka mjuka upp kroppen lite. Hoppas snart det blir varmare utomhus också så ska nog det också kunna hjälpa, i alla fall för mig som är så frusen av mig. Ha nu en fortsatt fin dag och vecka!


Kommentarer är stängda.