Massage och hälsa

Massage och hälsa

Godmorgon bloggen! Ett nytt inlägg är på ingång och den här gången så kommer ja prata om allt mellan massage och arbete, det blir nog bra tror jag. Till en början så är det en fantastisk dag i Täby där solen skiner och det känns faktiskt som att jobbet flyter på riktigt härligt. Jag har många härliga samtal varje dag med kunder och klienter som slutar väldigt bra, som supporttekniker för olika företag så blir det en del samtal och besök på dagarna. Idag är det inga möten inbokade utan det är telefonen som gäller, sen vet man aldrig om det kommer något akut men planen är att arbeta helt hemifrån idag. Det var lite om jobbet, nu flyttar vi över fokus till min hälsa som jag äntligen har fått bukt på. Tränat har jag gjort i många år och det är något som jag trivs med, men är det något som jag har lärt mig så är det att mycket stillasittande är inte bra efter träning. Därför går jag lite på massage i Täby emellanåt för att kunna mjukna upp kroppen efter träning och jobb så att speciellt rygg och nacke inte får så mycket stryk. Det känns också som att massage har gjort mig till en betydligt med harmonisk människa, jag har ett lugn som inte fanns där innan. Livet känns verkligen strålande och allting rullar på helt utan problem. Vädret och den här årstiden är något som gör väldigt mycket, det är den bästa tiden på året. Det finns egentligen ingenting att klaga på i dagsläget, givetvis skulle det kunna vara lite varmare men samtidigt så är det dumt att klaga. Tänk om det hade varit regn och rusk istället, hur kul hade det då varit att sitta ute på balkongen i Täby och arbeta? Hoppas ni mår lika bra som jag gör och glöm inte att ta hand om er! 


Kommentarer är stängda.