Coaching kan vara nödvändigt

Coaching kan vara nödvändigt

Vi vill alla lyckas i livet, oavsett om det är ekonomiskt eller känslomässigt. Det kan handla om att bli befordrad på sitt jobb eller att få mer kompetens, hitta kärleken eller må bra i sig själv. Alla har olika drömmar och mål i livet. Alla gånger är det inte helt lätt att ta sig an dessa själv utan man kan behöva hjälp. Ett sätt kan vara att få livscoaching genom samtal i Sollefteå, många företag erbjuder även denna typ av tjänst online.

Ibland är det bra att ta en paus från det hektiska liv vi lever och bara prata om saker och ting med en annan person. Möten är vanliga men samtal kan ske via telefon, e-post, sms eller var du än känner dig bekväm med att prata om dina problem.

Människor vänder sig ofta till coachning genom samtal när de har provat andra saker utan framgång. Jag minns min första session som jag gick på, jag hade provat olika saker som jag inte tyckte fungera för mitt ändamål. Det kändes bra eftersom jag kunde släppt taget, accepterat mig själv och det gjorde mig lugn. Det var ett litet steg som ledde till ännu fler sessioner.

Jag satte mig ner, hon frågade om jag ville ha kaffe eller te medan vi pratade om vad jag behövde hjälp med. Hon lyssnade sedan noggrant samtidigt som hon ställde frågor längs vägen. Hon dömde inte utan försökte hjälpa mig att se saker och ting på ett annat sätt utan att tvinga på mig några beslut i detta skede av mitt liv – coaching genom samtal i Sollefteå.

Kanske känner någon av er att ni behöver en spark i rumpan, lite coaching på vägen mot era mål och drömmar. Då tycker jag helt klart att ni ska boka in en session redan idag, tveka inte!

Kommentarer är stängda.