Kan inte vara utan massage

Kan inte vara utan massage

Massage är så bra för dig. Jag kan inte vara utan detta för egen del och den hjälper mig att må så mycket bättre! Massage är bra för att minska stress och spänningar i kroppen, men ibland har den även några mer direkta effekter på de problem du har.

De flesta tänker först på massage som något som slappnar av i musklerna, vilket är sant, men den gör mer än att bara slappna av i musklerna; den hjälper alla att frigöra gifter också! När du till exempel masserar dina axlar eller armar händer det många saker internt som så småningom leder till att du mår bra även externt. Om du nu masserar din nacke till exempel så kommer allt detta inre arbete att ske: Din hjärna släpper ut endorfiner (det som gör att du mår bra) och blodet cirkulerar snabbare, vilket gör att bra ämnen kommer till massageområdet via blodet. En gång i veckan ger jag mig iväg till ett företag i Uddevalla för en timmes massage och jag har blivit helt beroende av det. Innan var jag beroende av socker och åt mist en chokladkaka varje kväll framför teven och så rökte jag ett paket om dan. Detta har jag slutat med och nu lägger jag alla pengar på massage istället och jag tycker att det är värt varenda krona. Visste du förresten också att massage frisätter må bra hormoner i kroppen. Samma hormon som frisätts vid amning. Eftersom detta är otroligt bra för kropp och själ bör du tänka att detta är någonting som du måste prova. Det känns som himmelriket med denna behandling! Men idag är det onsdag och det är inte den dagen idag som jag ska iväg på detta. Jag ska göra någonting som jag inte ser fram emot men som jag måste, ska ut och veckohandla.

Kommentarer är stängda.