Må bättre med hjälp av healing

Må bättre med hjälp av healing

Hejsan, idag ska jag skriva om healing och hur det kan hjälpa dig att må bättre. Innan vi börjar prata om healing, låt oss först prata om vad det är. Detta är en metod för att behandla sjukdomar och skador genom användning av energi. Det finns olika typer av healing, men de flesta av dem involverar användning av händerna för att leverera energi till en person som är sjuk eller skadad. Det finns olika saker som man tror kan hjälpa till att bota sjukdomar och skador med hjälp av detta. Dessa inkluderar:

– Att leverera energi till de områden i kroppen som är sjuka eller skadade

– Att öka cirkulationen av energier i kroppen

– Att stödja och stimulera kroppens naturliga förmåga att läka sig själv

– Att hjälpa kroppen att slappna av och minska stress

– Att balansera de olika energinivåerna i kroppen

Det finns olika sätt att göra det på. Vissa behandlare tror att det är effektivt att använda händerna för att leverera energi till en sjuk eller skadad person. Andra människor tror att det är effektivare att använda redskap, som stenar eller kristaller, för att leverera energin. Det finns även människor som tror att bilder eller ljud kan hjälpa till med healingen. Det är krafter i universum som vi inte kan se med våra ögon, vi känner bara till dem genom att använda våra andra sinnen.

Detta är ett brett begrepp och det finns många olika saker som räknas in under den. Det har visat sig vara bra också vid psykiska tillstånd som stress och ångest. Folk blir ofta förvånade när de får reda på hur mycket det kan hjälpa och tror ibland att det är för bra för att vara sant. Men det är verkligen inte alltid lättare sagt än gjort eftersom det finns många olika typer behandlingar och alla fungerar inte på samma sätt.

Mvh Inger på Orust

Kommentarer är stängda.